GRATIS VERZENDING VANAF €100
Sent with love from Ghent
Kidsclothing that can be passed on to the next tiny

TiaTia - 03 / Mar / 2021

Getest en goedgekeurd: Naïf Splashing Bath Bombs

Getest en goedgekeurd: Naïf Splashing Bath Bombs

Badtijd was een echte struggle voor Odile. Bruisballetjes en badzout overtuigden haar toch een badje te nemen...met droge plekjes tot gevolg.<br />
Odile was dus dé ideale test-tiny voor de Splashing Bath Bombs van Naïf. Lees hier wat wij er van vonden! <br />

Naïf Splashing Bath Bombs

Badtijd was hier allesbehalve ontspannend en leuk. Meer zelfs, tiny Odile weigerde met grote volharding haar kleine kinderteen in het water te steken. Waterangst zou je denken? Ach nee, zwembadjes, met troebelwater gevulde wasmanden, emmers,… wild enthousiast wordt ze ervan, zolang het maar veilig buiten in de tuin staat.

Toen het winter werd, badderen in de tuin geen optie meer was en Odile echt wel dringend in bad moest schakelden we over op badzout en bruisballetjes. Die laatste twee waren een instant succes. Woop woop, Odile nam een bad… mét plezier bovendien! Nu bleken die bruisballetjes toch wel vrij agressief voor haar kindervelletje. De droge en rode plekken namen we erbij, ons kind was tenminste eens deftig gewassen

In onze zoektocht naar iets kind- en huidvriendelijkere productjes kwamen we terecht bij de Splashing Bath Bombs van Naïfcare. 8 groene bruistabletjes met de heerlijke en herkenbare Naïfgeur, die lekker zacht zijn voor kindervelletjes. Ze bruisen iets minder hard dan standaard bruisballetjes want ze bevatten geen agressieve schuimmiddelen die de huid aantasten. De groene tabletjes geven het water een groene (what else?) kleur, wat Odile dan weer fantastisch vond!

Last but not least, dankzij de natuurlijke oliën geen rode en droge plekjes meer!

Splashing Bath Bombs, wij zijn fan!

Ontdek de verzorgingsproducten van Naïfcare nu op onze website.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »