Menu
0
Gratis verzending vanaf €75
Kwaliteitsvolle kinderkleertjes van 0-7 jaar
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Met liefde ingepakt
03Mar2021
Getest en goedgekeurd: Naïf Splashing Bath Bombs

Getest en goedgekeurd: Naïf Splashing Bath Bombs

Door: TiaTiaReacties: 0

Naïf Splashing Bath Bombs

Badtijd was hier allesbehalve ontspannend en leuk. Meer zelfs, tiny Odile weigerde met grote volharding haar kleine kinderteen in het water te steken. Waterangst zou je denken? Ach nee, zwembadjes, met troebelwater gevulde wasmanden, emmers,… wild enthousiast wordt ze ervan, zolang het maar veilig buiten in de tuin staat.

Toen het winter werd, badderen in de tuin geen optie meer was en Odile echt wel dringend in bad moest schakelden we over op badzout en bruisballetjes. Die laatste twee waren een instant succes. Woop woop, Odile nam een bad… mét plezier bovendien! Nu bleken die bruisballetjes toch wel vrij agressief voor haar kindervelletje. De droge en rode plekken namen we erbij, ons kind was tenminste eens deftig gewassen

In onze zoektocht naar iets kind- en huidvriendelijkere productjes kwamen we terecht bij de Splashing Bath Bombs van Naïfcare. 8 groene bruistabletjes met de heerlijke en herkenbare Naïfgeur, die lekker zacht zijn voor kindervelletjes. Ze bruisen iets minder hard dan standaard bruisballetjes want ze bevatten geen agressieve schuimmiddelen die de huid aantasten. De groene tabletjes geven het water een groene (what else?) kleur, wat Odile dan weer fantastisch vond!

Last but not least, dankzij de natuurlijke oliën geen rode en droge plekjes meer!

Splashing Bath Bombs, wij zijn fan!

Ontdek de verzorgingsproducten van Naïfcare nu op onze website.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Op de hoogte blijven van nieuwe collecties en leuke kortingsacties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.