GRATIS VERZENDING VANAF €100
Sent with love from Ghent
Kidsclothing that can be passed on to the next tiny

TiaTia - 11 / Dec / 2020

Waarom zijn er nog maar een beperkt aantal maten beschikbaar in jullie webshop?

Waarom zijn er nog maar een beperkt aantal maten beschikbaar in jullie webshop?

Als startende webshop in kinderkleding hebben we bewust gekozen voor een kleinere stock. Zie het als een experimentje om te zien of jullie, onze klanten even enthousiast zijn over de gekozen merken zoals Soft Gallery en MiniMidi, als wij. And guess what?!

Waarom zijn er nog maar enkele maatjes beschikbaar in de webshop?

Wij krijgen dikwijls de vraag waarom we niet meer maten in onze webshop aanbieden.

Als startende webshop in kinderkleding hebben we bewust gekozen voor een kleinere stock. Zie het als een experimentje om te zien of jullie, onze klanten even enthousiast zijn over de gekozen merken zoals Soft Gallery en MiniMidi, als wij. And guess what?! Blijkbaar houden jullie even hard van deze duurzame kledingmerken als wij. De afgelopen weken gingen al heel wat truien, sweaters, broeken en kleedjes de deur uit! BEDANKT!

Voor deze eerste collectie kozen we bewust voor duurzame en unieke kinderkledingmerken, met een stoere kwinkslag en oog voor detail, zonder aan kwaliteit in te boeten. Omdat we nog in de opstartfase zitten kozen we voor kinderkleding- en accessoires voor baby’s en kinderen van 0 tot 3 jaar.

Blijven we altijd vasthouden aan de maatjes 0 tot 3 jaar?

Neen hoor! Zoals onze webshop groeit willen we in de (nabije) toekomst ook mee groeien in de kledingmaten die we aanbieden. Zo dus, zijn jouw kinderen net iets te groot? No worries, hou onze shop goed in de gaten want we groeien heus wel mee.

Een nieuw merkje met handgemaakte kinderkleding

Binnenkort vullen we onze wintercollectie aan met het Nederlandse merkje ByKels. Alle stuks zijn handgemaakt, hoe leuk is dat?

Ook onze zachte mutsjes van MiniMidi komen wegens groot succes binnenkort terug. Ideaal om je kindje warm in te pakken tijdens deze koude winterdagen.

Ssssst, een kortingsactie

(oooh en voor de aandachtige lezer die tot het einde is geraakt… de maand december staat volledig in het teken van lokaal shoppen. Ook online natuurlijk ;) Daarom geven wij 15% korting bij aankoop van 2 stuks. De korting wordt automatisch verrekend in je mandje. Actie is nog geldig t.em. zondag 13 december 2020)

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »