Menu
0
Gratis verzending vanaf €75
Kwaliteitsvolle kinderkleertjes van 0-7 jaar
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Met liefde ingepakt
20Nov2020
Wat een maand!

Wat een maand!

Door: TiaTiaReacties: 0

De eerste maand TiaTia hebben we achter de rug, en WOOW wat voor eentje was dat?! Jullie enthousiaste reacties en al die leuke bestellingen zijn oprecht hartverwarmend en geven ons nog meer goesting in dit TiaTia-avontuur.

Maand 1: check! Meer van dat, yes please.

De komende dagen hebben we nog een aantal verrassingen en nieuwigheidjes voor jullie in petto.

Ondanks de strenge maatregelen en de verplichte quarantaine is de Sint corona-proof-gewijs afgezakt naar België. HOERA! Deze straffe prestatie van de goede oude man (en tevens risicoburger) kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Op 22 november lanceren we daarom onze “de-Sint-is-hier-hoera”-winactie. De Sint geeft maar liefst €50 shoptegoed in onze boetiek weg! Meer info over deze winactie verschijnt binnenkort op onze sociale media-kanalen.

Ojaa! Nu we het toch over onze sociale media-kanalen hebben; vergeet ons zeker niet te volgen, duizend virtuele hartjes te geven en onze berichten te delen. Fotootjes van de schattigste of stoerste tiny’s in hun nieuwe outfits ontvangen we met veel plezier!

Als afsluiter nog een leuk nieuwtje! Binnenkort vervoegt ByKELS de TiaTia-collectie. Handgemaakte items voor de stoerste en schattigste tiny’s, we can’t wait!

Instagram: @tiatia_boutique

Facebook: @tiatia_boutique

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Op de hoogte blijven van nieuwe collecties en leuke kortingsacties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.