Menu
0
Gratis verzending vanaf €75
Kwaliteitsvolle kinderkleertjes van 0-7 jaar
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Met liefde ingepakt

Nieuwtjes

05Oct

Een capsule-kleerkast, say what?!

bewust kinderkleding kiezen,bewuste keuzes,capsule kast+6
Door: JustineReacties: 0

Nu de zomer even achter ons ligt en het net dat tikkeltje te koud wordt om mijn dochters in een shortje naar school te sturen was het tijd om hun kleerkasten eens op te ruimen. Je weet wel, zo een ellendig werkje van inschatten welk stuk volgende zomer nog zou passen, welke t-shirt ze eventueel deze herfst nog even kunnen opdragen én vooral welke kleren er – in afwachting van de groeispurt van de kleine zus- onherroepelijk naar de zolder verdwijnen. Telkens opnieuw verschiet ik van de hoeveelheid kleertjes in hun kasten. Om dan nog maar te zwijgen over de kleding die niet of amper gedragen zijn geweest. Mijn fout, geef ik met licht schaamrood toe…Dus nooo more overlopende kasten, boordevol outfits die mijn 4-jarige tiny amper en soms niet eens aan doet! Dit seizoen gaan we voor een duurzamere oplossing én leg ik mezelf het voornemen op om bewustere kledingkeuzes te maken. (noot van mijn impuls-aankopende-zelf: dju toch, waar gaan we aan beginnen)

Lees meer
  • Pagina 1 van 1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Op de hoogte blijven van nieuwe collecties en leuke kortingsacties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.