GRATIS VERZENDING VANAF €100
Sent with love from Ghent
Kidsclothing that can be passed on to the next tiny

Over ons

TiaTia, duurzame kinderkleding voor kleine jongens en meisjes

Hi!

Wij zijn Catherine en Justine, beste vriendinnen, mamas én tantes (*tia*) van elkaars kinderen.

Het begin van onze vriendschap gaat terug tot ergens in onze jongste jaren. Was het op de scouts, tijdens een schreeuwerig verjaardagsfeestje of ergens op een glijbaan, dat valt na al die jaren niet meer met zekerheid te zeggen. But it still stands!

Na onstuimige jaren vol hilarische avonturen zijn we geleidelijk in het ‘volwassendom’ gesukkeld en zijn we beide mega fiere mama’s van 2 kindjes. Jean (2,5) en Alexis (3maand) zijn de stoere zoontjes van Catherine en Odile (4) en Remi (7maand) zijn Justine haar prachtige dochters. Onze kijk op het ‘volwassendom’ is nog steeds die door een jeugdige maar nuchtere bril. We beleven nog steeds onstuimige en hilarische avonturen… niet langer met ons twee maar met onze partners en onze tiny humans. Even plezant, no nonsense en bovenal avontuurlijk.

TiaTia wil deze no nonsense-blik op het leven weerspiegeld zien in haar collecties. Het is daarom dat wij op zoek zijn naar kinderkleding dat tegen een stootje kan, dat kwalitatief én avontuurlijk is. We gaan vooral op ons gevoel af. We mixen duurzame merken af met lokale  of startende kindermerkjes. We hopen zo een gevarieerde keuze te kunnen aanbieden met gekende én minder gekende kinderkleding. Toffe kinderkleding en speelse accessoires voor onze tiny humans, zonder al te veel franjes en andere poespas. Stoer, gemakkelijk én net iets anders!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »