Menu
0
Gratis verzending vanaf €75
Kwaliteitsvolle kinderkleertjes van 0-7 jaar
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Met liefde ingepakt

Algemene voorwaarden

 1. Algemeen

Onderstaande Algemene Verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties bij TiaTia Boutique. De klant aanvaardt door een bestelling te plaatsen deze algemene voorwaarden zonder enig voorbehoud.

 1. Identiteit verkoper

Tia Tia Boutique - Galglaan 29, 9000 GENT

KBO: BE0756486568

e-mail: [email protected]

 1. Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

 1. Verzending

TiaTia Boutique levert in de hele Europese Unie. De verzendingen gebeuren via een externe transportfirma. Wij doen ons uiterste best om alle bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. We rekenen hiervoor op een geschatte levertermijn van 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Een vertraging in levering geeft geen recht op het verbreken van de koop of betaling van schadevergoeding aan de koper.

Elke verzending wordt voorzien van een unieke code zodat deze online kunnen worden opgevolgd. Bij problemen met de levering kan de koper contact opnemen met de externe transportfirma. Tia Tia Boutique is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending.

 1. Bestellingen

Pas nadat we een bestelling schriftelijk bevestigd hebben zijn we eraan gebonden. Informatie omtrent de artikelen, prijs en levering worden meegedeeld onder voorbehoud van wijzigingen en correctie. 

 1. Klachten

Ben je niet tevreden van de aangekochte goederen en wil je retourneren of heb je een algemene vraag? Contacteer ons gerust via [email protected]

Bij effectieve bestellingen moeten klachten en elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkomingen van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, binnen de 7 dagen na levering worden vermeld, anders vervalt elk recht.

 1. Garantie

Onze producten zijn onderworpen aan een wettelijke garantie: als een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen. De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het betaalde bedrag aan de koper. Deze waarborg beperkt zich tot verborgen gebreken en de waarborg ingeval van consumentenkoop, beiden voorzien in het Burgerlijk Wetboek. Enkel bij het gevolg van opzet of grove fout staan wij in voor de schade.

 1. Recht om af te zien van de aankoop van de goederen

De koper heeft het recht om af te zien van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Melding hiervan moet schriftelijk gebeuren, met vermelding van het bestelnummer. Na ontvangst van het teruggestuurde product verbindt de verkoper zich ertoe om binnen de 30 dagen het door de koper betaalde aankoopbedrag terug te betalen (exclusief verzendingskosten), dit enkel en alleen als het product binnen de 14 kalenderdagen in originele, ongebruikte en onbeschadigde staat, voorzien van alle originele labels en in de originele verpakking terug aan de verkoper wordt bezorgd.

Indien de terugzending niet conform is met het voorgaande is de verkoper niet verplicht tot betaling van enig bedrag, en blijft deze eigendom van de koper: binnen de 14 dagen kan de koper het artikel dan terug ophalen bij de verkoper. Risico’s bij terugzending van het product alsook de kost worden uitsluitend gedragen door de koper.

 1. Overmacht

In geval van vertragingen omwille van gebeurtenissen buiten onze wil en controle is TiaTia Boutique niet aansprakelijk. Hieronder valt bedrijfsstoringen, stakingen, overmacht, toeval en/of overheidsmaatregelen die zowel onszelf als onze leveranciers kunnen raken, ook al zijn deze voorzienbaar.

 1. Privacy

Door een online bestelling te plaatsen, geeft de klant toestemming om een aantal persoonlijke gegevens te gebruiken. Deze worden ten alle tijden veilig opgeslagen in een beveiligde, niet publieke database. De gegevens worden enkel gebruikt voor de administratie, levering, facturatie, marketing en promotie-acties van TiaTia Boutique.

De koper heeft steeds het recht deze gegevens op te vragen of aan te passen.

 1. Toepasselijk recht

Alle overeenkomsten tussen partijen worden uitsluitend beheerst door het Belgisch recht. Voor regeling van elk geschil zijn uitsluitend de rechtbanken van Gent bevoegd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Op de hoogte blijven van nieuwe collecties en leuke kortingsacties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis