Menu
0
Gratis verzending vanaf €75
Kwaliteitsvolle kinderkleertjes van 0-7 jaar
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Met liefde ingepakt
26Jun2023
4 tips om je kindje te beschermen tegen de zon

4 tips om je kindje te beschermen tegen de zon

Door: TiaTiaReacties: 0

Joepie! De zomer is in het land! Puffen, zweten maar bovenal genieten! Maar hoe hou jij je baby of peuter koel tijdens deze hete zomerdagen?

Met deze eenvoudige tips bescherm je jouw kindje tegen de zon en de hitte!

  • Vermijd de zon

Easy peasy! Vermijd de zon wanneer deze op zijn sterkste is. Dit is tussen 11u en 16u. Dit hoeft ook helemaal geen domper op de zomervakantie te zijn. Baby’s en kleine kinderen zijn meestal veel vroeger wakker als het te warm is. Ga voor 11u op uitstap met je dreumes of neem een verfrissende ochtendduik. Bovendien is de kans groot dat het strand ’s ochtends nog lekker rustig is.

Moet je ’s middags toch naar buiten? Doe je kindje dan zeker een zonnehoedje aan of zet een parasolletje op de buggy.

  • Water, water, water!

Peuters en kleuters gaan soms zo danig op in hun fantasiespel dat ze vergeten te drinken. Bij warm weer is dit belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. Laat je kindje regelmatig drinken. Ben je op uitstap? Dan is een herbruikbare drinkfles een echte musthave!

Wij lieten er eentje personaliseren, hier zo

  • Luchtige en lichte kleding

Kies voor luchtige en lichte kleding. Kleding van katoen of een lichte tetra is de beste keuze omdat deze stof ademt. Synthetische stoffen nemen het vocht niet zo goed op waardoor je kindje snel huiduitslag kan krijgen. Vermijd donkere kleuren. Geen sad beige baby maar ga voor een leuke lichte zomerkleurtjes!

  • Smeren is de boodschap!

Gebruik kinderzonnebrandcrème met een zo hoog mogelijke factor. Smeer je kindje zeker ieder uur in. Ook al speelt hij in de schaduw. Niet zeker welke zonnecrème je gebruikt voor je baby of kind? Wij zijn ontzettende fan van alle zonneproducten van La Roche Posay. Voor onze kleuters gebruiken we de zonnebrandcrème La Roche-Posay Dermo-kids SPF50+

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Op de hoogte blijven van nieuwe collecties en leuke kortingsacties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.