Menu
0
Gratis verzending vanaf €75
Kwaliteitsvolle kinderkleertjes van 0-7 jaar
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Met liefde ingepakt
19Jun2023
René(e) Lunettes

René(e) Lunettes

Door: TiaTiaReacties: 0

Zonnebrillen voor kinderen

De zonnebrillen van René(e) Lunettes herken je door het retro-chique design gecombineerd met tijdloze kleuren en duurzame materialen.

De tijdloze monturen en kleuren zorgen er voor dat je niet snel uitgekeken bent op je zonnebrilletje. Bovendien zijn ze extra buigzaam waardoor de kans kleiner is dat je zoon of dochter de montuur breekt. Been there, done that ;)

Slowfashion voor kinderen

Je zonnebril kan lekker lang mee én wie weet maak je er nog een ander vriendje, zusje, broertje mee blij eenmaal je kleintje de zonnebril is ontgroeit. Slowfashion, past helemaal in ons TiaTia DNA. 

Geen single use plastics

Wist je dat de brillen gemaakt zijn uit 100% gerecycleerde materialen? Oude plastic flessen en andere afvalresten krijgen een tweede leven in het zonnebrilletje van je kind. Zeg NEEN tegen single use plastics en JA tegen die heerlijke zonnebril van René(e) Lunettes.

Je kindje beschermen tegen schadelijke UV

Ooh en natuurlijk bieden de zonnebrillen de beste UV bescherming voor je kind. Buiten spelen en ravotten zonder je al te veel zorgen te moeten maken. De brilletjes zijn uitgerust met UV Categorie 3 (UV 400), waardoor ze tot 92% van het licht blokkeren. Ideaal voor zon-, sneeuw- en bergvakanties. 

René(e) Lunettes, dat is enkel van 't beste voor je kleintje. Wij zijn alvast overtuigd... en jij? 

 

 

Reacties

Mieke
Geplaatst op 2023-06-30 11:48:43
Echt oprecht de mooiste en onbreekbare zonenbrillen voor kids!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Op de hoogte blijven van nieuwe collecties en leuke kortingsacties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.