Menu
0
Gratis verzending vanaf €75
Kwaliteitsvolle kinderkleertjes van 0-7 jaar
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Met liefde ingepakt
18Sep2023
32 weken zwanger? De ultieme kraamtas checklist!

32 weken zwanger? De ultieme kraamtas checklist!

Door: TiaTiaReacties: 0

In het derde trimester van je zwangerschap beland? Dan is het bijna tijd om je kraamtas in te pakken!

Maar wat moet er nu allemaal in dat vluchtkoffertje? Wij zetten het voor jou op een rijtje!

Rompertjes en body's voor je newborn

Rompertjes! Je hebt nooit genoeg rompers voor je newborn! Lekkende luiers en melkgulpjes behoren binnenkort tot jouw dagelijkse realiteit. Voorzie daarom genoeg babybody’tjes voor je kleintje. Pak er zo’n 5 à 7 in voor je kraamverblijf, dan zit je zeker goed. Koop niet te veel van de kleinste maatjes, je newborn groeit er in een wip uit.

Kies rompertjes met een handige overslag, een eveloppehals of met knoopjes zodat je ze gemakkelijk over het hoofdje van kindje krijgt. Ga bij voorkeur voor rompertjes of body’s gemaakt uit organische en ademende materialen die lekker zacht aanvoelen. Wij zijn helemaal fan van de speelse rompers van House of Jamie. De soepele materiaalkeuze, de aangename fit en de mooiste prints!

Heb je al nagedacht over je kleintjes eerste pakje? Kies voor een uniek, soepel en superzacht exemplaartje met handige drukknoopjes. Een leuke dierenprint, of eerder iets neutraal? Wij hebben heel wat leuke kruippakjes in de shop. Onze favoriete babypakjes zijn die van Little Adventure, handgemaakt uit soepele katoentricot!

Babymutsje en sokjes

Een zacht newbornmutsje mag ook niet ontbreken in je kraamvalies! Je kleintje kan zijn eigen temperatuur nog niet regelen en koelt snel af via het hoofdje.

Vergeet daarom ook niet enkele babysokjes in te pakken!

Wat mag er nog niet ontbreken in je kraamtas?

Een zacht dekentje voor je newborn, een hele lading hydrofieledoeken, een knuffeltje en een speentje zijn echte baby essentials voor die eerste dagen.

En mag je eindelijk naar huis met je kleintje? Dan is dit warme berenpakje de perfecte outfit voor die eerste uitjes of herfstwandelingetjes!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Op de hoogte blijven van nieuwe collecties en leuke kortingsacties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.