GRATIS VERZENDING VANAF €100
Sent with love from Ghent
Kidsclothing that can be passed on to the next tiny

TiaTia - 31 / Dec / 2020

Hello 2021- hi solden

Hello 2021- hi solden

2020 wat was dat?!

2020 wat was dat?! Toen het land op slot ging en we allen een noodgedwongen een pauze namen van het hectische werkleven en alle sociale verplichtingen begon het bij ons te kriebelen. Misschien was het nu wel dé tijd om onze droom, bedisseld onder een aperitiefje, effectief te realiseren?

Zo dus, lichtjes onbezonnen maar met ontzettend veel goesting maakten we uiteindelijk de sprong. TiaTia, dé online kinderboetiek voor onze tiny humans.
Hoewel de Corona*-crisis ons af en toe stokken in de spaken stak (lees: het laattijdig toekomen van nieuwe collecties, Bpost-shizzle,…) mogen we oprecht fier zijn op de voorbije maanden. Daarom, ook voor jullie, een welgemeende merci voor jullie enthousiasme, jullie aankopen en de vele leuke reacties.
MERCI!
Eind januari 2021 wordt onze virtuele kast opnieuw aangevuld met heel wat leuke outfits voor de allerkleinsten. We hebben ook heel wat nieuwe merkjes die we jullie graag tonen!
En intussen maken we plaats voor alle nieuwe goodies! Maandag 4 januari starten onze WINTERSOLDEN, -30% op de hele herfst-en wintercollectie,  JIHAAA!
Solden zijn niet geldig op de accessoires.
 
Bubbel er gezellig op los deze laatste dag van het jaar en hop naar 2021! Wij hebben er alvast veel goesting in!
Elleboogje,
Catherine en Justine
TiaTia
 
*geen idee of Corona wel een hoofdletter verdient...

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »